Ajankohtaista

Kun Tassuputkan vartiokoirat ovat työssään, päivittää emäntä tänne ajankohtaiset uutiset!

25.10.2017 Meillä on Tassuputkassa LOKAKUUN LOPPUUN HILLITTÖMIÄ TARJOUKSIA!! On lihakamppista, on herkkupäiviä, sekä lokakuun lopun häkkiralli! Kevythäkkejä sekä metallihäkkejä jopa -30%! Tilaa uutiskirjeet piakkoin sähköpostiisi, älä missaa näitä!

11.10.2017 Taas on Tassuputkan pakkaset täynnä lihoja, uutuutena saat meiltä Mikkelistä myös VOM og Hundemat- raakapakasteet! Niitä onkin tilattu kiivaasti, kuten myös MUSHia mutta ei hätää, varastot on täynnä tukkutilauksen ennakkotilauksista kärryiltä tipahtaneille. Lihaa, sitä meillä riittää! Sanoo Huligaani joka on lihakuormien aikaan ottaa aina viitisen ekstrakiloa elopainoa itseensä..

15.08.2017 Pikkuisen vajaa 1000kg lihoja koirille pätkähti Tassuputkaan, nimittäin elokuun MUSH- kuorma tuli ja nyt on pakkaset täynnä tavaraa! Pyydä sähköpostilla itsellesi hinnasto ja tee tilaus, Mikkelin alueelle toimitetaan Tassuputkan varastosta lihat vaikka heti! Pidemmällekin toki kulkee sovitusti, ota yhteys tassuputka@gmail.com tai soita Misalle 0452109744.

13.08.2017 Huikeita uutisia! Valikoima laajenee Kana Collection- tuotteilla! Mikäli et vielä tuotteita tunne, niin pian tunnet kun menet tsiigaamaan koko valikoiman osoitteeseen www.kanacollection.com. 

Tilaukset sähköpostitse tassuputka@gmail.com sekä kysyäkin joutaa vaikka puhelimella Misalle, tsekkaa yhteystiedot!

Ketku ei malta odottaa (emäntä ei malta odottaa) että pääsee testaamaan Pinsu y-valjaita ylleen, jes!

12.08.2017 Tassuputka sponsoroi Ristiinan Ryhmänäyttelyä, sekä luonnollisesti myyntikoju paikan päällä. Tervetuloa! :)

Nettisivun loi Tmi Tassuputka  |  2017
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita